Πέντε λόγοι για τους οποίους αξίζει να ανήκεις στην ομάδα της Keller Williams One!

Πέντε λόγοι για τους οποίους αξίζει να ανήκεις στην ομάδα της Keller Williams One!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να συγκαταλεχθεί κανείς στην ομάδα της Keller Williams One, ωστόσο παρακάτω θα περιγράψω τους κυριότερους πέντε:

Επιχειρείν: Στην Keller Williams One μαθαίνεις να δημιουργείς και να λειτουργείς μια δυναμική, βιώσιμη και κερδοφόρα επιχείρηση στον τομέα των ακινήτων. Άλλωστε, πραγματικός σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης επιχειρηματικής οντότητας, η οποία ικανοποιεί τα όνειρα και τις προσδοκίες εταιρείας και συνεργατών.

Εκπαίδευση: Η ομάδα της Keller Williams One προσφέρει την καλύτερη εκπαίδευση τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους κτηματομεσίτες. Όπως εύστοχα παρατηρεί ο Gary Keller, “η Keller Williams One είναι στην πραγματικότητα μια εταιρεία εκπαίδευσης, που τυχαίνει να δραστηριοποιείται στον χώρο των ακινήτων”. Επομένως, η Keller Williams One όχι μόνο διδάσκει πώς να πουλήσετε ένα ακίνητο και να βοηθήσετε τους αγοραστές σας· σας εκπαιδεύει και στο πώς να λειτουργήσετε μια επιχείρηση.

Τεχνολογία και Μάρκετινγκ: Στην Keller Williams One χρησιμοποιούμε πρωτοποριακά εργαλεία που βοηθούν τους συνεργάτες μας να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματά τους και τους πελάτες μας να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές κτηματομεσιτικές ανάγκες τους. Παράλληλα, εστιάζουμε πάντα στην εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος χρησιμοποιώντας καινοτόμα μέσα και εργαλεία.

Παθητικό εισόδημα: Οι συνεργάτες μας συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη της πιο δυναμικής εταιρείας στον χώρο του Real Estate επωφελούμενοι από το μοναδικό μας μοντέλο δημιουργίας παθητικού εισοδήματος.

Κουλτούρα: H φιλοσοφία μας εστιάζει στο αμοιβαίο όφελος με τον συνεργάτη, ο οποίος αντιμετωπίζεται ως μέτοχος της κτηματομεσιτικής εταιρείας. Έτσι, δημιουργείται ένα κλίμα αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης στην ομάδα της Keller Williams One, με στόχο την κοινή επιτυχία.

IT’S NOT ABOUT THE MONEY… IT’S ABOUT BEING THE BEST YOU CAN BE!
Χρήστος Τζιάνας
Team Leader
Keller Williams One Greece

Join The Discussion

Compare listings

Compare