Συχνές Ερωτήσεις

Ερωτήσεις για Ακίνητα & Υπηρεσίες

Η εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου σας γίνεται από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, αφού προηγηθεί συγκριτική ανάλυση της Αγοράς Ακινήτων στην συγκεκριμένη περιοχή. Συγκρίνουμε όμοια ακίνητα που έχουν πωληθεί στην περιοχή, ανταγωνιστικά ακίνητα που βρίσκονται προς πώληση την δεδομένη χρονική στιγμή και ακίνητα που δεν έχουν πωληθεί τους τελευταίους 8-12 μήνες. Η μακροχρόνια εμπειρία της Keller Williams One, η άριστη γνώση της αγοράς ακινήτων και οι επαγγελματίες συνεργάτες μας μπορούν να εγγυηθούν τη σωστή τιμή του ακινήτου σας για να ξεκινήσει η επαγγελματική του προώθηση από εμάς.

Η Keller Williams One συνεργάζεται µε κορυφαία τεχνική εταιρία, εξασφαλίζοντας για εσάς τις καλύτερες τιμές και τις πιο αποδοτικές προτάσεις σε ενεργειακά πιστοποιητικά που αφορούν την πώληση και ενοικίαση ακινήτων, την τακτοποίηση ηµι-υπαίθριων χώρων, βεβαιώσεις περί µη αυθαιρεσίας και ανακαινίσεις παντός τύπου, από μία μικρή αλλαγή στο χώρο σας έως και την ανακαίνιση ολόκληρης της κατοικίας σας.

Η Keller Williams One συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας μας, και σας βοηθάει για την έκδοση στεγαστικού ή επισκευαστικού δανείου, προτείνοντας σας την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα, τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία, προγραμματίστε ένα ραντεβού με τους συνεργάτες μας.    

Ερωτήσεις για Ευκαιρίες Καριέρας

Η Keller Williams One προσφέρει πάντοτε ευκαιρίες καριέρας για επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να εξελιχθούν δυναμικά στην Αγορά Ακινήτων αλλά και για άτομα να κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στο Real Estate, ως μέλη της Νο.1 κτηματομεσιτικής εταιρείας παγκοσμίως.

Η ένταξή σας στην εταιρεία μας είναι η πιο εύκολη κίνηση που κάνατε ποτέ στην επαγγελματική σας ζωή, καθώς προσφέρει στη Real Estate καριέρα σας πολλαπλά και πολύ σημαντικά προνόμια και υποστηρίζει την οικοδόμηση της κτηματομεσιτικής σας επιχείρησης. Από την πρώτη ημέρα ως Keller Williams Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουν η τεχνολογία αιχμής, τα επιχειρηματικά συστήματα, η βραβευμένη εκπαίδευση, το εξατομικευμένο coaching, τα προηγμένα marketing εργαλεία, το μερίδιο έως 100% και τα μεγάλα ανταποδοτικά οφέλη.

Στην KellerWilliamsOne μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Διεθνώς Βραβευμένες Εκπαιδεύσεις και να αποκτήσετε πιστοποίηση για κάθε μια από αυτές. Πιστεύουμε ότι όσο μαθαίνετε περισσότερα, κερδίζετε περισσότερα. Η κορυφαία εκπαίδευση στην Αγορά Ακινήτων που προσφέρουμε, απευθύνεται σε όλους αυτούς που επιθυμούν να κάνουν καριέρα στο Real Estate ανεξαρτήτως της προηγούμενης επαγγελματικής τους εμπειρίας. Επιπλέον, οι εκπαιδεύσεις μας βοηθούν και τους κτηματομεσίτες κάθε επιπέδου και φάσης καριέρας, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να εκσυγχρονίσουν τις μεθόδους τους, να αυξήσουν τα leads τους και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά τους.

Compare listings

Compare