𝐑𝐄𝐃 𝐃𝐀𝐘 𝟐𝟎𝟐𝟑!

Φέτος δείξαμε την αγάπη και την αλληλεγγύη μας στην τοπική κοινότητα φροντίζοντας και προσαρμόζοντας τον χώρο του τμήματος αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας!

Σύσσωμη η Ομάδα μας αφιέρωσε τη φετινή KWREDDay, την επίσημη ημέρα εθελοντισμού της KellerWilliams σε όλο τον κόσμο, στον καθαρισμό, το βάψιμο και την ανανέωση του τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού ΓΝ Λάρισας. Μέσω της αιμοδοσίας, προσφέρουμε το πιο πολύτιμο δώρο: Το δώρο της ζωής.

💉 Ένας μόνο αιμοδότης μπορεί να βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους του να καταπολεμήσουν ασθένειες και να ξεπεράσουν δύσκολες στιγμές. Θέλοντας να ενισχύσουμε την αιμοσοδία και την ελπίδα που προσφέρει, αποφασίσαμε να ομορφύνουμε τον χώρο του αντίστοιχου τμήματος.

🫶 Η χαρά της προσφοράς και του εθελοντισμού γεμίζουν κάθε χρόνο τις καρδιάς μας, μέσα από τις δράσεις εθελοντισμού που οργανώνουμε για τον τόπο μας κάθε δεύτερη Πέμπτη του Μαΐου.

🙌🙌 Ευχαριστούμε θερμά τους μεγάλους χορηγούς μας, Eurobank και doValueGreece, που υποστήριξαν και αγκάλιασαν την εθελοντική δράση μας!

Join The Discussion

Compare listings

Compare