Αγορά Ακινήτων – Η Επόμενη Μέρα ΧΟΡΗΓΟΣ: Mercedes-Benz & Smart Vourdas SA.

Η Mercedes-Benz Ν. Βούρδας & Υιοί Α.Ε.Β.Ε. είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής Mercedes Benz. Χάρη στο άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό της, καλύπτει με συνέπεια και επαγγελματισμό όλες τις ανάγκες των πελατών, παρέχοντας κορυφαία εξυπηρέτηση με την αξιοπιστία και το κύρος της Mercedes-Benz. Στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 4.500 τ.μ. στο 13ο Χλμ. Ε.Ο. Καρδίτσας – Τρικάλων, εκτός από την έκθεση αυτοκινήτων, λειτουργούν επίσης τμήματα ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης του πελάτη μετά την πώληση.

Η πορεία της Ν. Βούρδας & Υιοί Α.Ε.Β.Ε., που ξεκίνησε το 1972, συνεχίζεται με την ίδια λαμπρότητα, όπως αποδεικνύεται από τους πολυάριθμους πιστούς πελάτες, οι οποίοι αποτελούν στην πράξη, απόδειξη της αξιοπιστίας και του επαγγελματισμού της εταιρίας, αλλά και των κορυφαίων after sales υπηρεσιών που προσφέρει.

Μη χάσετε την ανοιχτή εκδήλωση της Keller Williams One για το μέλλον της Αγοράς Ακινήτων. Ενημερωθείτε για τις τάσεις σε κάθε πτυχή του Real Estate, τις νέες τεχνολογίες και τις προοπτικές από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε μέσα από τις ομιλίες καταξιωμένων επαγγελματιών από διάφορους κλάδους.

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση:

☎️ 2410 539429-30

📧 info@kwone.gr

🖱www.akinita-larisa.gr

#KWevent#RealEstateGreece#εκδήλωση#ακίνητα

Join The Discussion

Compare listings

Compare