Δύο Ειδικοί Σας Δείχνουν Πώς να Διακοσμήσετε το Χώρο σας Με Ό,τι Ήδη Έχετε!

kw114 • Δύο Ειδικοί Σας Δείχνουν Πώς να Διακοσμήσετε το Χώρο σας Με Ό,τι Ήδη Έχετε! • Keller Williams One

Δύο ειδικοί, πέντε tips και ελάχιστα χρήματα σας χωρίζουν από το σπίτι των ονείρων σας.

Η διακόσμηση του σπιτιού σας έχει σοβαρή ανάγκη από μια ανανέωση; Κι όμως υπάρχει τρόπος να φτιάξετε εύκολα και οικονομικά το σπίτι των ονείρων σας! Οι interior designers και δημιουργοί του blog Dishman & Dexter, Tracy Dishman και Leigh Poindexter, μοιράζονται μαζί μας τις πολύτιμες συμβουλές τους για να διακοσμήσετε το σπίτι σας χρησιμοποιώντας τα αντικείμενα που ήδη έχετε σε αυτό.

Ίδιος χώρος, άλλα μάτια. Πειραματιστείτε με τη διαρρύθμιση του χώρου σας. Οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε το λάθος να παίρνουμε ως δεδομένη τη θέση και τη διάταξη των αντικειμένων στο χώρο μας με αποτέλεσμα να νιώθουμε ότι τα έπιπλά μας είναι η πηγή… του προβλήματος. Μετακινήσετε λοιπόν τα αντικείμενα στο χώρο και οραματιστείτε το χώρο σας από την αρχή. Ακόμα και η αλλαγή στη θέση μιας πολυθρόνας, θα κάνει τη διαφορά.

Ξεπεράστε το παρελθόν Εντάξει, μπορεί οι πολυθρόνες που έχετε πάρει από τη γιαγιά σας να είναι αντίκες αλλά αν δεν έχετε χώρο για αυτές στο σπίτι σας, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις κρατάτε σε αυτό. Μεταφέρετέ τις στην αποθήκη και κρατήστε μόνο τα οικογενειακά κειμήλια που έχουν συναισθηματική και διακοσμητική αξία για εσάς και το χώρο σας.

Μην κάνετε την τηλεόραση το κέντρο της προσοχής Εντάξει, η τηλεόραση παίζει κεντρικό ρόλο στην καθημερινότητα και στη χαλάρωσή μας. Αυτός, όμως, δεν είναι ικανός λόγος για να δώσετε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Αν θέλετε ο χώρος σας να είναι ζεστός και φιλόξενος, λοιπόν, τοποθετήστε τα έπιπλα με τρόπο που να ευνοούν την επικοινωνία μεταξύ των ατόμων που τον χρησιμοποιούν.

Ρίξτε το στο διάβασμα και την κηπουρική Τα βιβλία και τα φυτά δίνουν χαρακτήρα στο χώρο σας. Παράλληλα, ενισχύουν την κομψότητα που αποπνέει και του χαρίζουν έξτρα πόντους ζεστασιάς. Με άλλα λόγια, τολμήστε να τα χρησιμοποιήσετε όχι μόνο για προσωπικό αλλά και διακοσμητικό όφελος!

Παίξτε με τη διαφορετικότητα Αν το budget σας είναι περιορισμένο, το mix & match μπορεί να αποβεί διακοσμητικά σωτήριο για εσάς και την τσέπη σας. Συνδυάστε, λοιπόν, ένα ακριβό έπιπλο με διαχρονικό χαρακτήρα με πιο οικονομικά διακοσμητικά αξεσουάρ (π.χ. δίσκους, μαξιλάρια, κηροπήγια, βάζα).

Πηγή: spirossoulis.com

Join The Discussion

Compare listings

Compare