Αγορά Ακινήτων – Η Επόμενη Μέρα- ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Κώστας Γκάγκος, Interior Designer, CEO-Founder Costas Gagos architecture & design “Ανακαίνιση και Design – Η Νέα Τάση Διεθνώς στο Real Estate”

Ο Interior Designer Κώστας Γκάγκος, ιδρυτής και CEO της εταιρείας Costas Gagos Architecture & Design είναι ένας άνθρωπος που δεν τα παρατάει ποτέ! Με τον ενεργητικό χαρακτήρα του και την επιτυχημένη 26ή εμπειρία του στον τομέα του interior design έχει συνάψει δυνατές συνεργασίες με σημαντικά brands διαφόρων τομέων.

Η εταιρεία του, με έδρα τη Λάρισας και γραφεία στην Αθήνα, απαρτίζεται από αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, διακοσμητές, μηχανικούς και δυναμικό λοιπών ειδικοτήτων. Δραστηριοποιείται τόσο στο χώρο της αρχιτεκτονικής όσο και στον χώρο του design, της διακόσμησης και της κατασκευής έργων μικρής και μεγάλης κλίμακας, όπως ξενοδοχειακές μονάδες, κατοικίες, χώρους εστίασης, εμπορικά καταστήματα, εκπαιδευτήρια και επαγγελματικούς χώρους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.Πολλά από τα έργα της Costas Gagos Architecture & Design έχουν διακριθεί σε κορυφαίους πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς design. Διατηρεί ενεργό συμμετοχή με δημοσιεύσεις στον ελληνικό και διεθνή αρχιτεκτονικό τύπο σε έντυπα και ψηφιακά περιοδικά αλλά και σε εκθέσεις εθνικού επιπέδου.

Μη χάσετε την ομιλία του Κώστα Γκάγκου στην ανοιχτή εκδήλωση της KellerWilliamsOne. Ενημερωθείτε για το μέλλον και τις τάσεις σε κάθε πτυχή του Real Estate, τις νέες τεχνολογίες και τις προοπτικές από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε.

☑ Δηλώστε συμμετοχή δωρεάν, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdDubsLu…/viewform…

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση:

☎️ 2410 539429-30

📧 info@kwone.gr

🖱www.akinita-larisa.gr

Join The Discussion

Compare listings

Compare