20 χρόνια στην κορυφή της αγοράς  ακινήτων!

Ο Κ.Κολοβος ιδιοκτήτης της KellerWilliams One, γιόρτασε τα 20 χρόνια καινοτόμας παρουσίας στην Αγορά Ακινήτων 

Ένα εντυπωσιακό cocktailparty στην πισίνα του Grecotel Larissa Imperial διοργάνωσε η KellerWilliams One το βράδυ της Παρασκευής 31 Μαΐου, για να γιορτάσει τη συμπλήρωση 20 χρόνων πρωταγωνιστικής παρουσίας στην Αγορά Ακινήτων της Θεσσαλίας. Ως η κορυφαία εταιρεία ακινήτων, η KellerWilliams One έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως συνώνυμο της υψηλής ποιότητας, της αξιοπιστίας και της καινοτομίας στις Real Estate υπηρεσίες.

Το παρών στην εορταστική εκδήλωση

έδωσε πλήθος συνεργατών, πελατών και

φίλων της εταιρείας από τη Λάρισα, την

Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και όχι μόνο.

Μεταξύ αυτών επιφανείς επιχειρηματίες

και εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας

αλλά και σημαντικά πρόσωπα του Real Estate, όπως ο RegionalOperatingPrincipal της KellerWilliamsTurkey, EmreErol και ο Διευθύνων Σύμβουλος της KellerWilliamsGreece& Cyprus, Νικόλας Κυρούδης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια αναδρομή

στην πορεία της εταιρείας από τον

άνθρωπο που έθεσε τα θεμέλια αυτής της

πολυετούς επιτυχίας, τον Διευθύνοντα

Σύμβουλο της KellerWilliams One και Διευθυντή Ανάπτυξης Δικτύου της KellerWilliamsGreece& Cyprus, Κωνσταντίνο Κολοβό, παρουσιάζοντας τις σημαντικές στιγμές και τα επιτεύγματά της και συνεχίστηκε ως μια μεγάλη γιορτή για όλους τους παρευρισκόμενους. Στη διάρκεια αυτών των 20 ετών, οι Σύμβουλοι Ακινήτων της έχουν εξυπηρετήσει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες, από ιδιώτες που αναζητούν την κατοικία των ονείρων τους έως μεγάλες επιχειρήσεις που επιθυμούν στρατηγικές επενδύσεις σε ακίνητα.

Η αποστολή της KellerWilliams One ως ηγέτης στην αγορά ακινήτων της Θεσσαλίας ήταν και παραμένει ξεκάθαρη: Να είναι η Νο.1 κτηματομεσιτική εταιρεία που επιλέγουν συνειδητά επαγγελματίες και πελάτες.

Η KellerWilliams One συνεχίζει το ταξίδι της με την ίδια αφοσίωση και πάθος, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και ευημερία της τοπικής κοινωνίας της Θεσσαλίας. Δεσμεύεται να συνεχίσει να πρωτοπορεί, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο, σύγχρονες και ολοκληρωμένες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προσδοκίες.

Join The Discussion

Compare listings

Compare