Μαρία Ζήγρα

Σύμβουλος Ακινήτων

  • Service Areas: Θεσσαλία

About Μαρία Ζήγρα

Ονομάζομαι Μαρία Ζήγρα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Λάρισας. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Mάρκετινγκ του ICBS Business College στην Λάρισα.

Η εργασιακή μου εμπειρία επικεντρώνεται στον ασφαλιστικό κλάδο επί 15 συνεχόμενα έτη και συγκεκριμένα στην παροχή υπηρεσιών ασφαλιστικών πακέτων σε πελάτες ανάλογα με τις ανάγκες και επιθυμίες τους.

Το 2023 ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα στο χώρο του Real Estate στην κτηματομεσιτική εταιρεία του κ. Κωνσταντίνου Κολοβού στην εταιρεία Keller Williams One. Στον πρώτο χρόνο απασχόλησης κατάφερα να αποκτήσω τον τίτλο “Rookie of the Υear” καθώς ξεπέρασα τον προκαθορισμένο ετήσιο στόχο που είχε τεθεί στην αρχή.

Με την συνεχή εκπαίδευση, την πολυετή εμπειρία και την τεχνολογία της Keller Williams, κατάφερα να δημιουργήσω σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Απασχολούμαι κυρίως με πωλήσεις και ενοικιάσεις οικιστικών ακινήτων.

Κύριος στόχος μου είναι η άμεση πώληση και ενοικίαση ακινήτων με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, η ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών και η διατήρηση σχέσεων μαζί τους.

Language: Ελληνικά, Αγγλικά

Ταξινόμηση ανά:

Compare listings

Compare