Χρήστος Καρατζιόλης

Mega Agent - Σύμβουλος Ακινήτων

  • Service Areas: Θεσσαλία

About Χρήστος Καρατζιόλης

Ονομάζομαι Καρατζιόλης Χρήστος και δραστηριοποιούμαι στον χώρο του Real Estate από το 2010. Πριν ανακαλύψω τον κόσμο του Real Estate, ασχολούμουν επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο παίζοντας σε γνωστές ομάδες της Αθήνας και της Λάρισας.

Με εμπειρία περισσότερο από μία δεκαετία στην Αγορά Ακινήτων, τόσο στις πωλήσεις ακινήτων όσο και στις ενοικιάσεις, έχω ως στόχο την όσο δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μου. Σε αυτό με βοήθησαν οι συνεχείς εκπαιδεύσεις και τα εργαλεία που μου προσφέρει η Keller Williams.

Το 2020 δημιούργησα την δική μου ομάδα, Karatziolis Team, μέσα στην εταιρία της Keller Williams One. Κατάφερα για δύο συνεχόμενες χρονιές να αποκτήσω τον τίτλο του Capper (δηλαδή την 100% προμήθεια της αμοιβής) και τα τελευταία χρόνια να ανήκω στην ομάδα του ALC του γραφείου μου.

Με οδηγό το πάθος μου για το αντικείμενο, την όρεξη για δουλειά και τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζω να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα, να καλύπτω όσο πιο άμεσα τις ανάγκες των ανθρώπων.

Language: Ελληνικά, Αγγλικά

Ταξινόμηση ανά:

No listing found.

Compare listings

Compare